Aanbod

Hier vind je het aanbod van al onze activiteiten. In het rooster kun je in één oogopslag zien wanneer de activiteiten plaatsvinden.

Magische Manifestatie

– Karen & Mariëlle

De cursus Magische Manifestatie gaat in op ‘de basics’, het grondwerk om Magisch te leren Manifesteren.

Women before You
– Karen

In “Women before you” gaan we in 3 uur werken met de energie van deze vrouwenlijn.
We gaan ons verbinden met onze eigen vrouwenlijn en deze reinigen en helen.

Workshop Woede & Sex

– Mariëlle

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de thema’s woede en sex. Via diverse oefeningen krijg je meer inzicht in jouw overtuigingen en maken we stappen richting de bevrijding daarvan. 

The Call of the Trees

– Karen 

In deze magische module “call of the trees” gaat Karen ons begeleiden in het verbinden met de bomen en werken met hun energie.

Vision Quest
– Karen & Mariëlle

We gaan op Vision Quest!

Een Vision Quest is een avontuur in de diepste delen van jezelf en naar de werelden waar jij als ziel toegang toe hebt om antwoorden te krijgen op vragen die je ziel jou stelt. 

Circle of Creation

– Mariëlle

Omringd door de energie van speciaal geselecteerde stenen en andere magie zullen we kijken naar waar we staan en wat we willen bekrachtigen.

The Journey

– Karen 

Tijdens “the Journey” gaan we een muzikale multidimensionale reis maken naar het diepst van ons wezen, naar de plek waar frequenties van klank en kleur samenkomen gedragen door het ritme van het hart. 

Workshop Kristallen & Intuïtie
– Mariëlle

Je hebt inmiddels best een stenenverzameling maar wat doe je er eigenlijk mee? Nu kun je zelf de energie van de stenen leren voelen en daardoor voortaan de juiste steen kiezen om bij je te dragen óf een steen aan een ander aan te raden.

Rite van de Baarmoeder

– Karen & Mariëlle

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. 

Magische Manifestatie vanuit Meesterschap

de opleiding

Je werkelijkheid aanpassen, manifesteren wat je wenst en beperkende shit zelfstandig op kunnen lossen; dat willen we allemaal. Wij vertellen je; dat kúnnen we ook allemaal.

Wij, Karen en Mariëlle, hebben onze gereedschapskist leeg gegooid en netjes op volgorde gesorteerd in deze opleiding om jou de weg naar je eigen Meesterschap te laten zien. Vanuit jouw eigen Meesterschap heb je de regie over je leven en zul je alles waarvoor je geboren bent kunnen gaan waarmaken.

In 6 maanden tijd gaan we via verschillende thema’s de diepte in om daar onbewuste overtuigingen te onderzoeken & vervolgens te transformeren.

We werken via de magische 3-eenheid van:

  • INFORMATIE
  • TRANSFORMATIE
  • MANIFESTATIE

Deze 3 begrippen zul je gedurende de opleiding steeds terug zien komen en belangrijker; je leert wat ze inhouden en hoe je ermee werkt.