Opleiding Magische Manifestatie vanuit Meesterschap

Je werkelijkheid aanpassen, manifesteren wat je wenst en beperkende shit zelfstandig op kunnen lossen; dat willen we allemaal. Wij vertellen je; dat kúnnen we ook allemaal.

Wij hebben onze gereedschapskist leeg gegooid en netjes op volgorde gesorteerd in deze opleiding om jou de weg naar je eigen Meesterschap te laten zien. Vanuit jouw eigen Meesterschap heb je de regie over je leven en zul je alles waarvoor je geboren bent kunnen gaan waarmaken.

Negen maanden, negen dagen, negen thema’s waarmee je de diepte ingaat. Alle overtuigingen die je bewust of onbewust nog hebt worden naar de oppervlakte gehaald, geneutraliseerd en vervangen door intenties die jouw hoogste goed dienen in elke vorm.

We kennen allemaal de blokkades en weerstanden die ons tegen kunnen houden ons volle potentieel te leven. Angst voor de dood of juist om voluit te leven, een vertroebeld beeld over seksualiteit of het leven met een verminderde geldstroom. Het is slechts een kleine greep uit de thema’s die we behandelen. Thema’s die je in het leven tegenkomt en die op meerdere niveaus in je systeem nog tegen je kunnen werken in plaats van vóór je.

Beperkende gedachten vormen je werkelijkheid, gedachten die bevrijdend zijn net zo goed. Tijdens de opleiding leer je via de weg van alchemie, kwantum fysica en energiewerk om binnen jouw realiteit op de reset-knop te drukken en vanuit het nulpunt opnieuw je leven vorm te geven en in te richten zoals het jouw hoogste goed dient. Je leert de synchroniciteit van het leven kennen, hérkennen en te volgen. Dat is de weg van het Meesterschap.

Je wordt getraind in het opsporen van de beperkende overtuigingen die je gevangen houden en je leert ze in een oogwenk te transformeren naar een effectieve staat van zijn waarin zoveel meer mogelijk is dan je voor mogelijk kan houden.

In essentie bestaan tijd en ruimte niet en krijgt iets pas vorm onder de invloed van de waarneming. Het veranderen van perspectief verandert je werkelijkheid. Om daadwerkelijk je perspectief te kunnen veranderen zul je eerst moeten weten wat jouw perspectief ís, zowel op bewust als op onbewust niveau. Vanuit dat startpunt geeft een vrije vorm van waarnemen je de toegang tot jouw eigen Meesterschap.

Aan de hand van negen levensthema’s ga je in een kleine groep van gelijkgestemden aan het werk met jezelf, je realiteiten en de wens van je ziel.

We maken gebruik van diverse technieken om de twee hersenhelften samen te leren werken zodat hart en verstand het voortaan met elkaar eens zijn.

Praktisch

De opleiding begint 11 oktober en eindigt 13 juni met de uitreiking van het certificaat en een slagings-feestje. Negen donderdagen van 10:00 tot 16:30.

 • 11 oktober 2018
 • 15 november 2018
 • 13 december 2018
 • 10 januari 2019
 • 14 februari 2019
 • 7 maart 2019
 • 4 april 2019
 • 9 mei 2019
 • 13 juni 2019

De opleidingskosten zijn €888,- inclusief BTW. Betalen in termijnen is mogelijk.

Je leert o.a.:

 • Het vaststellen van de status quo
 • Het opschonen en transformeren van alles wat je klein houdt
 • Het ondernemen van actie

Alles wat wij als nuttig hebben ondervonden en uitgevonden komt aan bod. We werken onder meer met de maan en de zon, het mannelijke en vrouwelijke, de natuurwezens, kristallen schedels, drakenenergie, de opgestegen Meesters, telepathie, de kracht van rituelen en ware magie.

Deze opleiding vraagt een zeker bewustzijnsniveau. Je moet in staat zijn tot zelfreflectie en bereid zijn om uit je comfortzone te stappen.

Je gaat negen maanden lang met ons en jezelf de dieptes van je ziel in, je moet bereid zijn om daar tijd en ruimte voor vrij te maken in je dagelijks leven.

Het mooie aan Magisch Manifesteren vanuit Meesterschap is dat het zich moeiteloos verweeft met alles in je leven, het wórdt je leven.

Na aanmelding volgt er een verplicht intake gesprek met Karen of Mariëlle waarin overlegd gaat worden of deze opleiding voor jou op het juiste moment komt.