DE 13DE RITE VAN DE MUNAY-KI: DE RITE VAN DE BAARMOEDER

Aan ons (Karen & Mariëlle) doorgegeven door Ursula Aerts van Definest.nl

Over de Rite van de Baarmoeder: De Rite van de Baarmoeder is zich aan het verspreiden en daar doen wij aan mee.

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee… Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening… een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.
Er bestaat een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van lijden. Deze vrouwenlijn wil ons aan het volgende herinneren: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”
De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”
Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13th Rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze Rite van de Munay-Ki staat los van de andere 9 Munay-Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden.
Water speelt een belangrijke rol in deze ceremonie. We hebben ons gevormd in water. Wij mensen bestaan voor 80 % uit water. De aarde bestaat voor een groot deel uit water.

De rite duurt ongeveer 2,5 uur, bedraagt €44,- en vindt plaats in het KarMahuis

Eerstvolgende datum voor de rite: woensdag 24 juli van 19:30 tot 22:00. De deur gaat om 19:00 open.

Zelf meenemen:

  • een steen die je voor deze ceremonie wil gebruiken
  • een flesje water wat je in jouw buurt hebt verworven. Dat kan zijn uit een plaatselijke bron, rivier, sloot, opgevangen regenwater etc.

Aanmelden bij Karen of Mariëlle, zie contact